På tur med pus

Enten du har en innekatt eller utekatt er det hyggelig å gå på tur med katten din. Dersom du har innekatt er det lurt å venne katten din til å gå i bånd tidlig, slik at når katte nblir eldre er den vant med å bli luftet i bånd. Dersom du har en utekatt kan den setet pris på ditt selskap ute og det kan være katten din holder seg i nærheten av deg mens du pusler i hagen, henter posten eller går korte turer i nabolaget.

Vår katt, Sharma, er en utekatt. Hun har katteluke og går ut og inn som hun vil. Hun er også ekstremt sosial og slår gjeren følge når vi henter posten eller når vi går den faste runden i skogen bak huset, enten det er sommer eller vinter.

Katten til mamma og pappa, Poosky, er en Ragdoll og innekatt. Han ble tilvent å gå med sele fra han var liten kattunge, og nå koser han seg ute på korte turer i bånd i nabolaget. Det gir han ltit frihet fra leiligheten hans i sentrum, han får frisk luft og får nye inntrykk.

Mannen min og jeg har også hatt med oss Sharma på telttur, to netter i skogen ved Sørbølfjellet. Det gikk overraskende fint, men det er ikke noe jeg vil anbefale for alle kattefamilier. Du kan se en film fra turen vår her.

1 kommentar til “På tur med pus”

  1. Tilbakeping: Hva gjør du med pus i sommerferien? – Katteterapeut

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.